Pregătire Matematică Olimpiade Juniori

"Only undertake what you can do in an excellence fashion. There are no prizes for average performance." Brian Tracy

Acasă


UN SITE. PENTRU CINE? 

Am creat acest site pentru a veni în întâmpinarea elevilor pasionați de matematică, dornici de performanță, interesați de „surse” care să-i sprijine în pregătirea pentru probele „tip baraj” de la diverse competiții interne, cât și pentru barajele de selecție organizate în vederea stabilirii lotului/loturilor de juniori ce ne vor reprezenta țara în competițiile internaționale (JBMO, TUYMAADA).

De asemenea, dorim să venim și în întâmpinarea părinților sau profesorilor pasionați, care au astfel de copii și nu știu cum să-i îndrume.

CUM AM STRUCTURAT SITE-UL?

La majoritatea competițiilor pentru juniori se dau patru probleme, câte una din fiecare din următoarele patru domenii: algebră, combinatorică, geometrie și teoria numerelor.

Acestea sunt cele patru direcții pe care trebuie să se axeze pregătirea juniorilor.

În consecință, am structurat materialul pe cele patru mari categorii  în care veți găsi atât materiale de teorie, cât și fișe de probleme, recomandări de cărți pentru aprofundarea temei în cauză, dar și link-uri utile pregătirii suplimentare. Ultima secțiune „Probleme diverse” este dedicată materialelor care nu aparțin  unei singure teme.

De asemenea există și trei secțiuni dedicate subiectelor propuse la testele de selecție pentru juniorii din România și alte state, subiectelor de la competiții internaționale oficiale.

CINE SUNT EU? DE CE AȚI URMA RECOMANDĂRILE MELE?

Mă numesc Andrei Eckstein și în perioada 2010-2020 am fost unul dintre antrenorii lotului național de juniori al României. Am insoțit echipa României la Balcaniada de Juniori începând din 2011 și până în 2020. În ultimii șase ani am fost leaderul echipei. Mai multe detalii despre mine, activitatea mea de dascăl și experiența dobândită în pregătirea lotului de juniori găsiți în CV.

CUM COLABORĂM?

Dacă aveți întrebări legate de pregătire, mă puteți contacta fie lăsând un comentariu pe site, fie trimițând mail pe adresa din CV.

Pe de altă parte, dacă aveți sugestii pentru îmbunătățirea conținutului sau a modului de prezentare a informației pe site, mi le puteți transmite pe aceleași căi.

VĂ DORESC MULT SUCCES ȘI MULT SPOR LA MUNCĂ.

2 gânduri despre „Acasă

Lasă un comentariu