Fundația Upper Education organizează un Program de pregătire pentru JBMO care se adresează copiilor care au participat la etapa națională a Olimpiadei de Matematică din 2019 sau 2018 și au obținut rezultate remarcabile. Programul este de nivel avansat și va conține atât lecții teoretice cât și o monitorizare a pregătirii individuale. Din echipa programului fac parte atât profesori de top cu experiență în pregătirea de performanță, cât și foști olimpici internaționali care au studiat sau studiază în prezent la Harvard, Oxford sau Cambridge. Este în același timp un program de mentorat, în care foști olimpici vor împărtăși din experiența lor competițională, îi vor inspira și îi vor antrena pe micii olimpici.
Programul se va desfășura în perioada 9 noiembrie 2019 – 24 mai 2020, exclusiv ONLINE, pe platforma upper.school. Cei 100 de copii care vor fi selectați pentru a face parte din acest program vor fi pe toată perioada programului într-o competiție virtuală, vor câștiga puncte, vor primi feedback continuu de la mentori, cu care vor putea comunica online pe toată perioada programului.
Admiterea în program se va face pe baza rezultatelor obținute la etapa națională a Olimpiadei de Matematică din 2019, respectiv 2018, iar locurile alocate pe clase sunt:
– 50 de locuri eligibile pentru clasa a VII-a
– 50 de locuri eligibile pentru clasa a VIII-a.
Prioritatea în ocuparea locurilor în program va fi stabilită pe baza poziției ocupate în clasament la Olimpiada Națională de Matematica din 2019, respectiv din 2018.
Programul este GRATUIT. Mai multe detalii despre program și înscriere găsiți pe pagina https://upper.school/course/pregatire-jbmo-2020/
Recomand cu căldură participarea la acest program, în care m-am implicat și pe care îl văd ca pe o completare interactivă la pregătirea voastră individuală.
Publicitate